CLUB D’ESQUÍ GER/CES

Som un Club d’esquí situat a la comarca de l’Alta Ribagorça, la nostra estació és Boi Taüll, amb la cota d’esquí més alta dels Pirineus i envoltada d’un meravellós paratge natural.

La filosofia del nostre projecte esportiu, està basada en les possibilitats que ens ofereix l’ensenyament de l’esqui pel desenvolupament a nivell general com a esportistes. La diversió a la neu facilita l’aprenentatge de valors, de coneixements, d’hàbits de vida saludables, així com, la formació de futurs tècnics esportius d’esquí o snow.

El nostre equip tècnic, es caracteritza per anys d’experiència i formació, aportant els coneixements tècnics i una educació esportiva centrada en la transmissió d’hàbits saludables i esportius, mitjançant a bona pedagogia adaptada a cada nivell i edat.

SERVEIS

El Club us presenta diferents programes, amb calendaris, horaris i activitats adaptades, intentant oferir un ampli ventall de possibilitats per a tots els nivells i pensats per a tota la família. A totes les categories treballem amb objectius i metodologies diferents d’acord amb les edats i capacitats de cada etapa evolutiva, sempre pensant en reforçar les potencialitats de cada grup, amb la finalitat d’anar millorant com a esquiadors i reforçant aspectes com la seguretat, l’esperit d’equip, sense deixar de banda la diversió.

Tecnificació – Equip de competició

Dirigit a nens i nenes de 8 a 20 anys que volen viure la vessant més esportiva de l’esquí

Inicia’t a la competició

Dirigit a nens i nenes de 7 a 18 anys. Pensat per una iniciació a la tecnificació amb un volum de dies més reduït.

Mini temporada

Destinat a esquiadors de 3 anys fins adults. Programa amb un ampli ventall de serveis amb una càrrega de dies més petita, pensat des de la iniciació o al perfeccionament de l’esquí o snow.

El Club ofereix altres activitats gratuïtes d’entrenament, de preparació de material, de condicionament físic i altres activitats relacionades amb el món de la neu o bé del món de l’esquí de competició. Tot plegat ens ajuda a realitzar una programa complet per la formació dels futurs esquiadors i les seves famílies:

 • Sessions físiques durant la temporada
 • Xerrades i tallers de material, reparació i seguretat en muntanya hivernal
 • Cursa i Gimcana Social del Club
 • Festa social del Club

Tots els socis del club han de disposar d’una assegurança personal d’accidents abans de començar els serveis. El Club ofereix la seva tramitació en diferents modalitats i preus:

1. TARGENEU per la Federació catalana d’esport d’Hivern(FCEH)

 • Assegurança de tots els esports d’hivern reconeguts en els estatuts de la FCEH i practicats a menys de 4.000 metres d’altitud a nivell mundial.
 • Assegurança en altres activitats esportives (veure exclusions) a Europa i Països de la Ribera Mediterrània.
 • Assegurança en viatges, sempre que estiguis a més de 35 km del teu domicili habitual

Període de cobertura: De l’1 de juny de 2019 al 31 de maig de 2020

PREUS 2019-2020
TN Individual adult: 64 €. Les persones que facin els 18 anys en 2020 es consideren adults.
TN Infantil (menors de 18 anys): 41 €
TN Familiar 3 membres: 141 € (màxim 2 adults, entenent com a adult els majors de 18 anys).
TN Familiar 4 membres: 153 € (màxim 2 adults, entenent com a adult els majors de 18 anys). A partir del 4rt membre és gratuït.

Informació cobertures: Consulteu les condicions a AQUEST ENLLAÇ

2. LLICENCIES per corredors per la Federació catalana d’esport d’Hivern(FCEH)
La tramitació és obligatòria per la participació en competicions oficials de la FCEH. Per tramitar una llicència cal associar-se a un club d’esports d’hivern i sol•licitar-la. El club serà l’encarregat de portar a terme els tràmits necessaris.

LLICÈNCIA ESTATAL DE NEU: 232 €. Lliga Catalana d’Infantils i Juvenils. Copa d’Espanya.
LLICÈNCIA CATALANA DE NEU: 150 €. Circuit Català d’Alevins i Lliga Catalana d’Interclubs.

Informació cobertures: Consulteu les condicions a AQUEST ENLLAÇ

3. ASSEGURANÇA ACCIDENTS ESPORTIUS UCEC (Unió de Consells Esportius de Catalunya)

Assegurança que només dona cobertura en cas de fer una activitat dirigida esportiva, amb el acompanyament o guiatge d’una Tècnic Esportiu titulat. Serveix per competicions organitzades pel Consell de l’Esport Català.

Preu: 6,5 euros de setembre 2019 a setembre 2020 (menors de 18 anys)

 • És obligatori tramitar una assegurança d’accidents personal o llicència de corredor abans de començar el primer dia de temporada. El Club us pot facilitar aquesta tramitació si així ho desitgeu ( consulteu l’apartat d’assegurances).
 • És obligatori l’ús del casc i recomanable les proteccions a l’esquena. En cas de competició, obligatori les proteccions per entrenar i competir (segons indicacions dels entrenadors i del reglament de competició).
 • El Club no es responsabilitza de les condicions meteorològiques, però si s’escau per alt volum d’hores perdudes, es realitzaran recuperacions que es considerin oportunes en dies establerts dins del calendari del servei.
 • El mal comportament de nens i joves durant els entrenaments, en el desplaçaments a curses o en activitats organitzades, serà motiu per penalitzar si escau, segons el criteri de la direcció tècnica del Club.
 • Els desplaçaments a les curses o les activitats seran fixats pel Club amb anterioritat, així com tots els aspectes tècnics i logístics de la sortida o activitats, serà decisió dels entrenadors.

Baby (debutant) fins als 6 anys
Pre-Alevins de 5 a 7anys
Alevins I -II de 8 a 9 i de 10 a 11 anys
Infantils I – II de 12 a 13 i de 14 a 15 anys
Juvenils de 16 a 18 anys i de 19 a 20 anys
Màsters > 21 anys

Aquest any disposem de nova uniformitat al Club, la seva selecció ha estat sota criteris de qualitat. La equipació consta de anorac i pantaló negre, que serà de la vostra propietat a través de la seva compra. El anorac del Club és obligatori per tots els usuaris (excepte menors de 7 anys, adults i Preparació proves d’accés TD1). El pantaló negre és obligatori, però el podeu comprar al Club amb diferents ofertes o bé el podeu obtindre pel vostre compte. El folre polar i el mono de competició, no serà obligatori, però el club ofereix el lloguer de l’antiga edició.

Lloguer de uniformes:

 • Uniformitat Baby: Per els nens menors de 7 anys. La uniformitat consta de Anorac, pantaló i folre polar a un preu de 60€ + fiança de 60€ ( que es retornarà amb la devolució de la uniformitat)
 • Folre polar( opcional) a un preu de 10€ + 10€ de fiança
 • Mono de competició (opcional) a un preu de 50€ +30€ de fiança.

Podeu sol•licitar informació sobre els preus de la uniformitat nova. El Club ofereix facilitat de pagament a terminis.

Entrega de la uniformitat: a Local del Club GER. Av. Victoriano Muñoz s/n. El Pont de Suert (sobre el supermercat Plusfresc)
Dates:

 • El 29 de novembre i 30 de novembre
 • El 5, 6 i 7 de desembre
 • El 13 de desembre

Horaris: de 18:30 a 20:45h
Forma de pagament per recollir la uniformitat de lloguer:

 • Transferència al C.C del CLUB ES20 2100 0159 7902 0014 1203 abans de l’entrega del la uniformitat indicant nom.
 • Pagament efectiu o visa el mateix dia de recollida de l’ uniforme.

FORMES DE PAGAMENT

 • Pagament únic : Abans de l’1 de desembre de 2019 (Per transferència al C.C CLUB: ES20 2100 0159 7902 0014 1203)
 • En efectiu o amb targeta: A les oficines de l’Escola d’Esquí Vall de Boí a peu de pistes, abans del 29 de febrer de 2019.
 • Fraccionament en efectiu o en domiciliació bancària: Els pagaments seran del 5 al 10 del mes.
  • 2 Pagaments ( gener/ Febrer).
  • 3 Pagaments ( desembre/febrer/Març).

DESCOMPTES

Per gaudir de qualsevol dels descomptes, caldrà presentar tota la documentació i la inscripció abans del 1 de desembre de 2019:

Descomptes pagaments:

 • 5% descompte per pagament únic abans del 1 de desembre.

Descomptes escolaritzats a la Ribagorça:

 • 10% descompte

Descomptes familiars:

 • 5% de descompte per 3 o més alumnes inscrits per família.
 • 5% Famílies Nombroses o Monoparentals (cal presentar la documentació acreditativa)

Descomptes no acumulables.

Tots els descomptes es faran efectius en l’últim rebut bancari. En cas de pagament en efectiu, en l’últim pagament a l’escola d’esquí.

Aquells que formalitzin la inscripció després de l’1 de desembre, tindran un recàrrec al preu de servei inicial i s’aplicarà als dies reals de servei que es contractin:

 • Un 10% de recàrrec fins el 21 de desembre
 • Un 15% de recàrrec a partir del 22 de desembre.

Les adversitats meteorològiques pròpies dels esports al medi natural, poden afectar directament en la realització dels diferents serveis, i en certes ocasions es podran anul·lar, ja sigui per temes de seguretat per les condicions de la neu o ja sigui perquè l’estació es troba tancada. En aquests casos, el Club intentarà recuperar un tant per cent d’hores dins del mateix calendari del servei, amb un increment horari que serà notificat amb anterioritat a les famílies afectades.

Tots els grups estan supeditats a un mínim de persones per tal de consolidar el servei contractat, i es facilitarà la informació pertinent en cas de suspendre l’activitat.

Partner tecnològic:

Partner tècnic:

Partner:

DESCOMPTES I AVANTATGES

Descobreix els grans descomptes i advantatges dels que et pots beneficiar amb el teu carnet de soci!

MÉS INFORMACIÓ

CONTACTA AMB NOSALTRES

Truca’ns al 608 046 011 o envia’ns un email a clubger@clubger.cat

Contacte
@dminCLUB D’ESQUÍ GER/CES